Nawala Prapaska 2016 Keuskupan Agung Semarang

54360Para Sadulur kinasih, Miwiti taun 2016 iki, umat Allah KAS wis duwé ARDAS VII taun 2016-2020. Mawa semangaté ARDAS anyar iki, kita

Loading...

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.